Galactica se vraća u travnju

Galactica Centar – Izvršni producent Ronald D. Moore je nedavno izjavio za Los Angeles Times da će se premijera četvrte sezone emitirati početkom travnja 2008. – deset mjeseci nakon finala treće sezone.

Osim toga, rekao je da će režirati jednu epizodu iz druge polovice sezone: “Savršena je prilika da to pokušam ovdje, sa svojom obitelji – ekipom i glumcima iz serije – s kojom radim već godinama. Tko zna, možda ću zamrziti režiranje, no za sada, jedva čekam.”

A kada će se te epizode emitirati, još nije poznato. Kao što smo već prije izvještavali, SciFi Channel razmišlja o tome da se sezona podijeli na dva dijela te da se drugi dio emitira tek 2009. godine. Na tu odluku bi mogao utjecati štrajk scenarista koji bi trebao početi 1. studenog, i koji će prekinuti rad na scenarijima serije. Prema producentu Davidu Weddleu, gotovo je tek prvih 12 epizoda.

Moore je za L.A. Times rekao da bi više volio da se cijela sezona emitira u jednom komadu, čime bi serija zadržala zamah, a i da izađe što manje spoilera.

Oglasi

~ autora/ice [Defiant] dana 12 Studeni, 2007.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

 
%d bloggers like this: